sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Toivedesign: Legokynnet

Eilen tuli toive, nimittäin legokynnet. :)
YouTubesta olen oppinut tällaisen tempun, jota kokeilin ensimmäisen kerran nyt eilen. Tein siis omia kynsitarroja. Tähän pitää varata aikaa, mutta muuten design on aika simppeli. Valmiin kynsitarran pitää siis vielä kuivua tunnin.


Tarvitset:
  • Kynsilakat:
       -Kaksi eri sävyä:
         -vihreää
         -sinistä
         -vaaleanpunaista / pinkkiä
       -Punainen
       -Valkoinen
       -Musta
       -Keltainen
       -Päällyslakka 

  • Dotting Tool tm.
  • Kapea sivellin
  • Hammastikkuja
  • Pinsetit
  • Sellofaania tai paistopussi


 Ohjeet:
Aloita kynsitarrojen (legotyypin pää ja lego logo) valkoisella pohjalla (video alhaalla) ja jatka tarroja aina välillä kun kyntesi ovat kuivumisvaiheessa. Lopuksi anna valmiitten tarrojen kuivua tunti, jonka jälkeen irrotat ne varovasti pinseteillä.


Lakkaa ensin pikkurilli, keskisormi ja etusormi värien vaaleammalla sävyllä, nimetön punaiseksi ja peukalo valkoiseksi. Kun lakka on kuivunut, dotting tooliasi avuksi käyttäen, muodosta kuusi tai neljä pistettä pikkurillillesi, keskisormellesi ja etusormellesi värien tummemmalla sävyllä. Kun pisteet ovat kuivuneet, tee sama vaaleammilla lakoilla, että tummempaa lakkaa jää näkymään vielä vähän. Näin saat kolme legopalaa kynsillesi.
Aseta tarrasi kynnelle, levitä päällyslakka kynsillesi ja olet valmis!

Tarrani tuli vahingossa hieman kynnen oikealle reunalle, mutta koska "valkoinen" kynsilakkani on niin ohutta (vaikka laitoin kolme kerrosta), pelastin tilanteen kahdella oikeasti valkoisella viivalla kynnellä. :)

 



PS! Videossa laitetaan läpinäkyvää kynsilakkaa juuri ennen tarran kiinnittämistä kynnelle, mutta itse en laittanut, ja kiinnittyi silti hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...